Over relatiebureau you·me·us

Jouw matchmaker

Hoi, ik ben Linda

Oprichter van relatiebureau you·me·us. Leuk dat je mij wilt leren kennen!

Mijn doel is het leven van mensen in positieve zin te beïnvloeden en ze verder op weg te helpen in de liefde. Het vinden van een waardevolle match geeft mij dan ook heel veel voldoening. Zo veel dat ik heb besloten om hier mijn werk van te maken. 

Zelf heb ik de liefde al een tijd geleden mogen vinden. Samen met mijn vriend, 2 dochters en hond woon ik al meer dan 25 jaar met veel plezier in Arnhem. 

Familie, vrienden en collega’s omschrijven mij als een warm, betrouwbaar persoon die goed luistert en inzicht geeft in de juiste richting. Verder houd ik van lekker eten, sporten, een dansje met vriendinnen op z’n tijd en natuurlijk… romantische films kijken.

Al zo lang ik mij kan herinneren breng ik op natuurlijke wijze mensen samen. Verbinding is mijn kracht.  Voor jou als vrijgezel is het niet altijd makkelijk om iemand te vinden. Tinder, appen en vluchtig daten… ik zie het keer op keer op niets uitlopen. Dit kan toch anders èn persoonlijker?!

Door de jaren heen heb ik een groot en fijn netwerk opgebouwd, waarmee ik graag voor jou aan de slag ga. Ben jij die vrijgezel tussen de 30 t/m 65 jaar uit Arnhem of omgeving? En sta je open voor een serieuze relatie? Dan ben ik graag jouw matchmaker.

DOE MIJ MAAR LEVENSLANG MET JOU!

Fotografen

Hi, wij zijn Sam & Yozef,

Wij zijn foto- en videograaf. Onze rol bij you·me·us is om jouw profiel zo compleet mogelijk te maken en jouw kansen te vergroten op een geschikte match. Tijdens onze sessie hebben we een leuk gesprek, zodat jij je op je gemak voelt.

Styliste

Hoi, ik ben Petra,

Al jaren werkzaam in de modebranche en ik geniet ervan om mensen te laten stralen en zich fantastisch te laten voelen in hun outfit. Mijn doel is om jou nog zelfverzekerder voor de dag te laten komen.

Review van

Klaartje

Geweldige ervaring met relatiebureau you•me•us. Ondanks dat ik een spierziekte heb, wist mijn matchmaker Linda eigenlijk meteen wat te doen. Zij dacht namelijk dat iemand van een ander kantoor, dat ze kende, goed bij mij zou passen en dat klopt! Ik vond zijn uiterlijk en alles aan hem meteen 100% fantastisch en ben van plan om verder te kijken hoe het is samen met hem.

Eerste keer na 50 Tinder dates ed. Ik werd zelfs gebeld door Linda dat ze me veel succes wilde wensen op de eerste date en na de eerste date belde ze ook om te vragen hoe het was geweest. Echt geweldig, niets dan lof ik, weet waar ik ben en daar zal ik blijven! Ook als het met deze niet lukt, want zij wil het net zo graag als ik!!!!

Eindelijk iemand die helpt en op een fijne manier. Vanaf moment van intake, haar appjes over hem en dan ook nog het bellen voor en na de date! Helemaal super ♡♡♡♡!

Een echte aanrader.

Bevestiging aanmelding

Single Vibes

Hartelijk dank voor je aanmelding. We nemen zo spoeding mogelijk contact met je op.

Met vriendelijk groet,

you•me•us & Hannah Foodbar

Review van

AC

Yessss. . . . . ik ben degene bij wie het gelijk raak was!
Na een etentje nog even op een terras om verder te praten, en daar gebeurde het ineens ;-). Wow, dat verwacht je toch echt niet bij zo’n eerste afspraak.

De volgende dag zaten we als 2 bakvissen aan de telefoon te giechelen nadat we aan elkaar hadden opgebiecht dat we echt wel vlinders in onze buik hadden.
Inmiddels zijn we 2 maanden op weg en voelt het als een heerlijke reis die we samen gaan maken!

Toen ik mijn eerste telefonisch contact met Linda had, dacht ik daarna; ja, ik ga dit nu eens serieus aan pakken voor mezelf.

Het zeer persoonlijke gesprek met Linda voelde heel vertrouwd. Daardoor durfde ik mijn wensen uit te spreken en dus ook eerlijk naar mezelf te zijn.
Mooi leermoment voor mezelf dankzij Linda.

De weg naar de match was hilarisch maar hoorden wij pas achteraf en vinden wij een leuk verhaal om te delen.

Toen ik het profiel van E besprak met Linda zei ze; die laatste zin. . . . . dat ben jij. En dat bleek zo te zijn ;-).
Er klopte nog veel meer en ja die beroemde klik en aantrekkingskracht was er ook!

Ongelofelijk blij en vol liefde gaan we ervoor.

Thnx Linda!
Lfs AC&E

Profiel maken

Dit is een voorbeeld video waarin je kunt zien hoe jij als vrijgezel jouw match laat zien, wie je bent en wat jouw wensen zijn. Bewegende beelden en geluid zeggen zoveel meer over jou!